Gaming lifestyle · Older articles

Review telefoon hoesjes van Hoesjes-Outlet

wp-1469121377621.jpg

 

For my english users, scroll down! (All the way)

F-YEAH, ik heb een nieuwe telefoon! De Samsung Galaxy s7 Edge. Ja dat is wel een mond vol ja. Bij een nieuwe telefoon horen nieuwe telefoon hoesjes en daarbij kwam hoesjes-outlet.nl wel heel mooi getimed voorbij! In deze review show ik de twee telefoon hoesjes die ik daar heb uitgezocht. Oh en ze zijn multifunctioneel, dus lees ff verder.

De webshop hoesjes-outlet.nl heeft telefoon hoesjes voor de Samsung Galaxy (ja dat las je net al), Huawai en iPhone. Daarnaast hebben ze ook accessoires voor je telefoon te koop. Ze hebben niet alle soorten die er bestaan (gelukkig, zoekwerk much?) maar hebben vooral de nieuwere exemplaren. Kijk ff op de site of die van jou erbij staat, waarschijnlijk wel. De naam hoesjes outlet zegt het al, de hoesjes zijn niet duur, ze zijn tussen de 9 tot 20 euro. Die van mij heb ik uiteraard uit de categorie Samsung Galaxy S7 Edge. Anyway laat eerst maar eens zien dan! Ja dat dacht ik ook.

Nummer 1:

sgs7eha012_1

Verus Slide Hardcase Samsung Galaxy S7 Edge Mintgroen

€13,99

Dit hoesje heb ik gekozen omdat ik altijd erg fan ben van alleen een achterkant te hebben en niets over mijn scherm heen. (Vooral omdat ik ook nog eens een Pokemon nerd ben geworden, als girly gamer moest en zou ik het proberen natuurlijk!)

Handige optie is zoals je ziet dat je je pinpas er achter in kunt doen. Daar is dus een handig schuifklepje voor. Ja je leest het goed, het is echt heel handig! De eerste keer dat je het doet voelt het nog onhandig omdat je dat ding niet wilt slopen maar na 3x te hebben ge-heen-en-weerd voelt het al beter. Er passen in totaal 3 pasjes in. Handig als je dus ook je ID nodig hebt of rijbewijs.

Dat ik het hoesje voor de eerste keer zag dacht ik wow, dat is wel een groot ding. Maarja, dat is mijn telefoon natuurlijk ook. Er zit om de hele telefoon een zwarte rand die het ding beschermt. Het hoesje zit ook volledig over de aan/uit en volumeknoppen heen. Dit is in het begin echt even wennen omdat het wat zwaarder is met het indrukken. (Tja, je moet er wat voor over hebben je mobiel goed te beschermen?) Achterop is je mobiel ook stuk dikker vanwege het pasjes gedeelte. Toch is mijn telefoon niet zwaar en kan ik nog steeds gebruik maken van mijn Edge randen. Het hoesje buigt gewoon mee.

Oké tijd voor de plus en mins.

+ Voelt lekker in de hand (Selfies maken gaat easy peasy vanwege de grip)
+ Multifunctioneel schuifvakje voor pasjes
+ Dikke randen voor goede bescherming en buigen mee met de vormen van de edge
– iets zwaarder met de aan en uit knop indrukken.
– Is in het echt groener dan op de foto.
+ Wat voor mij eigenlijk een plus is, wat een mooie kleur! (Tip: Op mijn eigen foto bovenaan zie je de kleur!)

Oftewel, love it! Thanks hoesjes-outlet! Jullie waren ook erg snel met de verzending trouwens 😉

Op naar nummer 2.

Book type Don’t Touch Samsung Galaxy S7 Edge

€13,99

Ja ik denk ik combineer de plaatjes maar naast elkaar. Ik zag deze en dit is dus precies het gezicht dat ik trek als iemand mijn telefoon wilt aanraken. Dus hoe toepasselijk heb ik een hoesje wat letterlijk zegt: ‘Don’t touch my phone’. Ik heb natuurlijk express twee verschillende soorten hoesjes uitgekozen zodat ik goed kan uitproberen wat ik nou fijner vind.

Dit is dus het booktype model. Er kunnen pasjes aan de binnenkant (twee gleufjes) en er is nog een groot vak waar er ruimte is voor briefgeld. Muntjes kunnen ook maar hij is er niet voor gemaakt om die bij zich te houden. Het hendeltje waarmee je de booktype dicht doet is een magneetje. Don’t freak out!! Tegenwoordig is het veelvuldig bewezen dat dit je bankpasjes niet schaad. Daarvoor is een magneet zo groot als een auto voor nodig.

Ik had verwacht dat ik dit hoesje onhandiger zou vinden vanwege mijn persoonlijke voorkeur voor een back. Toch heb ik me de afgelopen dagen er bijzonder mee vermaakt. Het houd lekker vast en als je ff een filmpje wil kijken dan kan je hem neerzetten. In de auto moet ik het hoesje wel verwijderen om hem in de standaard te zetten maar het randje waar de telefoon in zit is van flexibel materiaal wat dat niet erg maakt.

Ook vind ik het fijn dat als ik dit hoesje gebruik ik me geen zorgen hoef te maken dat mijn beeldscherm beschadigd in mijn tas. Als ik mn sleutels weer in hetzelfde vakje doe bijvoorbeeld. Aan alle kanten zit er wat omheen en het is nog een grappig design ook.

Tijd voor de plus en mintjes (ha)

+ Super awesome design
+ Multifunctioneel om pasjes en briefgeld mee te nemen met je phone
+ Standaard om liggend iets te kijken
+ Alles blijft goed beschermd
– Het is best een groot ding om mee te nemen al met al (persoonlijke voorkeur)
– Met Pokemon GO spelen doe je snel de achterflap voor de camera waardoor het zwart wordt

Haha, ja sorry ik kon het niet laten om daarover te beginnen omdat ik dat merkte toen ik Pokemon Go aan het spelen was met dat hoesje. Ik ben erg blij met beide hoesjes en kan ze in verschillende situaties gebruiken. Voor nu zit de mintgroene back weer op mn telefoon omdat dat toch wel mijn favoriet is geworden.

Tot slot meld ik nog dat hoewel ik een voorkeur heb voor de wat stoerdere varianten van hoesjes. De webshop heeft ook schattige modellen met bloemetjes en leuke kleurtjes. Het is een makkelijke en overzichtelijke website en ik ben erg happy! (en daar gaat het om toch?) Voor als je meteen door wilt en een kijkje wilt nemen: hoesjes-outlet.nl

*Ik ben benaderd door hoesjes-outlet.nl om de hoesjes (wel volledig eigen keuze, whoop whoop) te reviewen. Daarbij wil ik wel zeggen dat mijn review volledig onafhankelijk is.

*My English users! Thank you for joining me at the bottom of this page. This review about my phone cases was for a Dutch webshop so I had to write it in Dutch. You can see the pictures and I hope you like them. The second one was funny right?

 

Advertisements

One thought on “Review telefoon hoesjes van Hoesjes-Outlet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s